I-AU DISPĂRUT BANII DIN AJUTORUL DE ÎNMORMÂNTARE

Își strigă durerea. O plângere a fost înaintată poliției municipiului Drobeta Turnu-Severin cu privire la pierderea unui plic al cărui conținut era o sumă de bani. Camerele de supraveghere de la locul incidentului au surprins momentul însușirii banilor de către  o persoană căreia nu îi aparțineau.

În cursul zilei de 18 ianuarie, la Direcția de Taxe și Impozite din municipiul Drobeta Turnu Severin s-a petrecut un nefericit incident. Un plic ce conținea suma de 3000 de lei a fost pierdut pe scările instituției și găsit de către o altă persoană care i-a luat fără a încerca să afle cui îi aparțin. Banii proveniți din ajutorul de înmormântare au fost pierduți într-un moment de neatenție de către o femeie care face apel spre a fi contactată în vederea recuperării plicului.  

Camerele de supraveghere ale instituției au surprins momentul pierderii banilor și deoarece femeia păgubită a depus și o plângere la poliția municipiului, persoana care a găsit banii are la dispoziție un termen de 10 zile spre a îi înapoia aparținătoarei. După expirarea celor 10 zile, poliția va întocmi un dosar penal și va începe cercetarea pentru a se afla împrejurările producerii incidentului.  Cei care au informații în acest sens sunt așteptați să sune la numărul de telefon +40740243043.