FĂRĂ COZI LA TAXE ȘI IMPOZITE

Municipalitatea din Drobeta Turnu-Severin a reușit să implementeze o soluție eficientă pentru a elimina cozile de la ghișeele Direcției de Impozite și Taxe Locale, care se forma la fiecare început de an.


Cozile interminabile, formate la fiecare început de nou an, la ghișeele de plată a taxelor și impozitelor locale, vor rămâne doar o amintire tristă pentru severineni. Municipalitatea și-a luat toate măsurile pentru a fluidiza traficul intens din această perioadă și pentru a încasa taxele locale într-un mod civilizat, fără nervi și fără ore de stat la coadă inutil. Chiar dacă până la această dată, gradul de încasare este cu mult mai mare decât cel din aceeași perioadă a anului trecut, nimeni nu stă mai mult de câteva minute la casierie. Secretul este implementarea unui sistem electronic de bonuri de ordine și înmulțirea numărului de ghișee, dispersate în mai multe zone ale municipiului.


Severinenii sunt mulțumiți de noul sistem implementat și vin acum cu plăcere să își achite obligațiile, știind că nu mai sunt nevoiți să stea ore întregi la coadă.

Severinenii obișnuiesc ca la fiecare început de an să meargă la ghișeele Direcției Locale de Taxe și Impozite pentru a-și plăti impozitele. De altfel, municipalitatea îi răsplătește pe cei care își plătesc impozitele integral, până la data de 31 martie, cu o reducere de 10 la sută.