14 INTERVENȚII ALE POMPIERILOR, ÎN ULTIMELE 24 DE ORE! NOUĂ DINTRE ACESTEA AU NECESITAT ASISTENȚĂ MEDICALĂ DE CĂTRE PARAMEDICII SMURD

Pompierii mehedinţeni au intervenit pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor a trei accidente rutiere, dar şi pentru stingerea a două incendii.

În cursul zilei de ieri, un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Baia de Aramă a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje, în localitatea Bala de Sus, comuna Bala. Pompierii au stins incendiul, care a cuprins circa 3 tone de plante furajere, la intervenţie participând şi cinci voluntari ai S.V.S.U. Bala cu o autospecială de stingere. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost determinată de jarul sau scânteile purtate de vânt pe materiale combustibile.

Tot în cursul zilei de ieri, pompierii din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin au fost solicitaţi să intervină, în municipiu, la un accident rutier, produs pe strada I.C. Brătianu, în care un tânăr de 17 ani a fost lovit de o mașină. Acesta a primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD, fiind transportat la spital.

Pompierii au mai fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, pe strada Dr. V. Babeș. Aici au intervenit două echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu-Severin. Acestea au limitat extinderea incendiului la întregul autoturism, în urma căruia au fost distruse elemente din plastic, bordul autoturismului şi plafonul interior, fiind degradate parbrizul şi tapiţeria. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost determinată de efectul termic, produs de un consumator electric cu defecţiuni.

În această dimineaţă, paramedicii SMURD din cadrul Staţiei Vânju Mare au intervenit la două accidente, produse în localităţile Pădina Mică şi Roşiori.