FÂNTÂNA CINETICĂ INTRĂ ÎN REABILITARE

Începând de astăzi, fântâna cinetică din municipiul Drobeta Turnu Severin, intră în reparaţii capitale pentru prima dată de când a fost inaugurată. Piesa principală de atracţie a municipiului urmează a fi reabilitată pentru a funcţiona în siguranţă.

 https://www.youtube.com/watch?v=E-GuW9hJiTM: (sursa: Youtube)

Fântâna Cinetică din Drobeta Turnu Severin este unul dintre cele mai importante obiective turistice ale orașului. A fost realizată de sculptorul Constantin Lucaci și pusă în funcțiune în anul 1979. Fântâna este unul dintre locurile preferate ale severinenilor pentru recreere și plimbare.

Demontarea fântânii cinetice din Drobeta Turnu Severin a început astazi și va fi urmată de lucrări pentru reabilitare până în luna aprilie, când se estimează a fi gata de funcționare. Aceasta este prima reparație capitală de la inaugurarea acesteia.

În centrul oraşului Drobeta-Turnu Severin, va fi începând din luna aprilie în fiecare zi spectacol! Lumini, sunete şi spectacole lichide impresionante. Toate vor fi puse la dispoziţia trecătorilor, gratuit, o dată cu finalizarea lucrărilor de reabilitare.