DOLIU ÎN LUMEA MUZICII POPULARE ȘI DE PETRECERE, DIN MEHEDINȚI! ADI MITROI S-A STINS DIN VIAȚĂ

Adi Mitroi s-a stins din viață, seara trecută, după ce s-a infectat cu noul Coronavirus. Artistul avea 63 de ani. Familia, apropiații și fanii îl plâng, acum, pe cel care a plecat să cânte la îngeri.  Îndrăgitul artist s-a stins din viață, seara trecută. Adi Mitroi a suferit mai bine de trei săptămâni, pe patul de spital.

sursă YOUTUBE

Cântărețul contactase noul Coronavirus, iar în ultimele săptămâni, a fost internat în Spitalul Municipal Orșova, acolo unde a și pierdut lupta pentru viață. Starea artistului se agravase în ultima perioadă, iar singurele, care au reușit să îl mențină în viață, până acum, au fost aparatele. Deși medicii au făcut toate eforturile pentru a-l menține în viață, organismul său a cedat. 

SURSĂ YOUTUBE

Vestea decesului îndrăgitului artist i-a mişcat pe cei care iubeau cântecele acestuia, pe colegii de breaslă şi pe cei alături de care a colaborat.

“Drum lin maestre, ai fost glasul copilăriei noastre .Ai fost un om minunat și va rămâne mereu în sufletele noastre. ! Sincere condoleanțe familiei.”

“Odihnă veșnică… DZEU sa te ierte și sa te odihnească… Maestre

Ady Mitroi

Vei rămâne veșnic în inimile noastre….

Sincere condoleante familiei îndurerate!”

“Dumnezeu să te odihnească în pace Adi Mitroi!!!Nu-mi vine să cred că nu mai ești printre noi!!!”.

Acestea sunt doar câteva dintre tristele mesaje scrise pe pagina de facebook a îndrăgitului cântăreţ.