DISPARIȚIE CU REPETIȚIE A UNEI MINORE DIN CENTRUL DE PLASAMENT

O minoră, de 16 ani, din municipiul Drobeta Turnu- Severin a părăsit voluntar centrul fără acordul cadrelor și nu a mai revenit. Polițiștii fac apel la cetățeni pentru identificarea acesteia.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au fost sesizați, de o femeie de 48 de ani, coordonator în cadrul unui centru de primire urgență pentru copilul neglijat, cu privire la faptul că minora Malanca Maria, de 16 ani, din aceeași localitate, a părăsit centrul de plasament, fără acordul cadrelor și nu a mai revenit. În urma sesizării, a fost dispusă căutarea la nivel național și consemn la frontiera de stat a României.

Persoana dispărută are ochi căprui, păr șaten, 68 kg, 1,65 metri înălțime, constituție robustă. Din surse știm că tânăra ar fi însărcinată. Până acum, minora a plecat de mai multe ori din centrul de plasament.
Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!