CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE SĂPTĂMÂNI?

 

Meteorologii au transmis datele despre evolutia vremii pentru perioada 22 februarie – 22 martie 2021, iar in urmatoarele zile vremea va fi mai calda decat de obicei, iar in celelalte saptamani se vor inregistra valori normale ale temperaturii.

Săptămâna aceasta, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări, în special  în Oltenia.  Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales in cele sud-vestice.

În perioada 1 – 8 martie, temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioada, local ușor mai coborate în sud-est și la munte.

 

În următoarea săptămânătemperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, posibil ușor deficitar în regiunile extracarpatice și la munte.

În săptămâna 15 – 22 martie, valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, cu posibilitatea unui ușor excedent local în regiunile nordice.

Sursă ZIARE.COM