CRIMINALUL TURNAGIU A FOST ÎNMORMÂNTAT

În această dimineață, trupul criminalului Ion Turnagiu a fost scos de la morga Spitalului Județean și înhumat în cimitirul “Sfântul Ștefan”, din municipiu. Această atribuție a revenit primăriei Drobeta Turnu-Severin.


Criminalul a fost înhumat în cimitirul “Sfântul Ștefan”, din municipiu. Acest eveniment s-a desfășurat fără niciun incident.
Primăria Drobeta Turnu-Severin a fost cea care, conform legii, a trebuit să se ocupe de funeraliile defunctului.


“Conform legii, noi trebuie să înmormântăm persoanele care decedează pe teritoriul municipiului Drobeta Turnu-Severin și care fie nu au aparținători, fie nu le sunt ridicate trupurile timp de 30 de zile. Primăria a fost anunțată de reprezentanții spitalului că trebuie să se ocupe de formalitățile de înhumare, pentru că această obligație ne revine, în situația de față, indiferent cine este persoana decedată.”, declară Aurel Vlăduț, șeful Compartimentului de Comunicare din cadrul Primăriei Drobeta Turnu-Severin.

Criminalul Ion Turnagiu s-a stins din viață, pe patul de spital, în data de 29 iunie, după ce, inițial, a încercat să își pună capăt zilelor în arestul IPJ Mehedinți. Acesta a fost găsit de polițiști, spânzurat cu tricoul. Bărbatul se afla în arestul IPJ Mehedinți din data de 13 iunie, după ce a incendiat-o pe copila de 17 ani, din localitatea Dârvari.