CRIMĂ ORIBILĂ, CU ACCENTE PASIONALE, LA SEVERIN (video)

O crimă oribilă a zguduit locuitorii de pe strada Orly, în vecinătatea Spitalului Județean. O femeie în vârstă de 45 de ani, a fost atacată și ucisă, cu sânge rece, în această dimineață, în jurul orei 5:00, cu o rangă. Femeia se grăbea să ajungă la serviciu și a scurtat drumul printr-un gang întunecos, aflat între două blocuri. Bărbatul suspect de comiterea acestui omor are 33 de ani și se presupune, din primele date, că ar fi concubin al femeii. Criminalul a lovit-o de mai multe ori, iar femeia a ajuns în stare gravă la spital. În mai puțin de 2 ore femeia a murit.

Victima locuia la etajul 4 al unui bloc aflat la mai puțin de 300 de metri și se grăbea să prindă autobuzul care trebuie să o ducă la serviciu. Doamna Gica, așa cum îi spuneau vecinii, a fost așteptată în gang și lovită cu bestialitate. Pe asfaltul unde a fost găsită, criminaliștii au găsit o baltă de sânge, dar și arma crimei. Zona a fost delimitată și timp de mai multe ore o echipă de criminaliști au prelevat probe. Victima a fost găsită de fiul unei vecine, care a sunat la 112. Interesant este, potrivit surselor, că femeia nu a fost jefuită, iar indiciile ar conduce către o crimă pasională. Mai mult, bărbatul nu ar avea antecedente penale, dar Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți, cel care a preluat ancheta, nu face momentan nicio declarație.

„Eu le-am spus polițiștilor de băiatul care i-a renovat apartamentul, când au venit și la mine și mi-au arătat poza lui. Nu cred că este el, nu știu ce să spun! Noi stăm ușă în ușă, iar băiatul meu a plecat la scut timp după ce a plecat vecina. A găsit-o în balta de sânge, nu murise! O tragedie!”, a povestit vecina cea mai apropiată a femeii ucise.