CONDUCEREA SGA, SCHIMBATĂ

Conducere nouă la S.G.A. Mehedinți! Cristian Mură a fost demis din funcție, iar funcția sa a fost preluată de soția unui consilier județean liberal.

SURSĂ FACEBOOK
SURSĂ FACEBOOK
sursă FACEBOOK

Liberalii au început schimbările de la conducerea instituțiilor din județ. Astăzi, directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Mehedinți, Cristian Mură, a fost schimbat de la conducerea instituției. Locul său a fost preluat de laboranta Adela Manțog, soția consilierului județean PNL-ist Valeriu Manțog. Mură este secretarul general al PSD Drobeta Turnu-Severin.

Interesant este faptul că Adrian Drăghici, directorul adjunct al Sistemului de Gospodărire a Apelor Mehedinți a rămas, cel puțin pentru moment, pe poziție. O menținere pe funcție cel puțin interesantă, în contextul în care și Drăghici face parte din rândurile social-democraților, însă cu antecedente de PDL-ist. Să fi trecut, oare, în cealaltă barcă: deocamdată nu se știe.

Schimbările de directori ai instituțiilor publice au fost anunțate, încă, de la instalarea guvernului Orban, însă se pare că, cel puțin în Mehedinți, liberalii nu se grăbesc să schimbe în masă conducerile PSD-iste. Totul se face etapizat. Până acum, au fost schimbări la IPJ și ISJ Mehedinți.