CEREMONIAL DE DEPUNERE A JURĂMÂNTULUI MILITAR LA ISU MEHEDINȚI

Luni, 14 decembrie a.c., la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Drobeta”  al județului Mehedinți, șapte pompieri au depus jurământul de credință față de țară, în cadrul unui ceremonial restrâns, impus de contextul epidemiologic actual.

Depunerea jurământului militar este un moment emoționant, unic în cariera fiecărui militar, care naște un puternic sentiment de patriotism, dar și de asumare a unei mari responsabilităţi. Prin acest act, tinerii și-au luat angajamentul că vor apăra țara, vor respecta legislația și regulamentele militare.

Cei șapte pompieri au fost felicitați de inspectorul șef al ISU Mehedinți, colonel Florentin Dragomir, care le-a cerut să dea dovadă de implicare, responsabilitate și disciplină în executarea misiunilor ce le revin, dar și de o pregătire continuă.

„Noii colegi au fost încadrați, în urma selecției efectuate din sursă externă, pentru o perioadă determinată, în contextul pandemiei generate de noul coronavirus. Aceștia își vor desfășura activitatea în cadrul Detașamentelor Drobeta Turnu Severin și Orșova, dar și la sediul inspectoratului.

Colectivul pompierilor mehedințeni le urează succes în îndeplinirea misiunilor încredințate noilor camarazi!”, se arată într-un comunicat al ISU Mehedinți.