CARIERA MILITARĂ, LA UN PAS DISTANȚĂ

Cariera militară a fost promovată, astăzi, în Drobeta Turnu- Severin, de o delegație a Forțelor Aeriene Române. Campania de promovare a trecut prin patru municipii, oferind, astfel, posibilitatea elevilor din clasele terminale de a afla cât mai multe despre cariera militară.

În perioada 09-12.12.2019, Forţele Aeriene Române au organizat campania de promovare a carierei militare. În municipiul nostru, delegația a ajuns, astăzi, la Casa Tineretului, unde zeci de elevi din clasele a -XI-a și a -XII-a au aflat cât mai multe detalii privind oferta educațională, chiar dacă mulți dintre aceștia nu au luat în calcul să urmeze o astfel de carieră.

Campania a vizat prezentarea ofertei educaționale în patru municipii: Arad, Timișoara, Reșița și Drobeta Turnu-Severin. Reprezentanții delegației le-au oferit elevilor ș i detalii legate de viața militarilor din Forțele Aeriene. Scopul campaniei este acela de a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră militară în Forțele Aeriene Române.

Evenimentul a fost organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Generală Management Resurse Umane și Inspectoratele Școlare din cele patru municipii.