CEI 18 PITICI ÎN CĂUTAREA ALBEI CA ZĂPADA

Sunt mici, dar talentați! Este vorba despre 18 pitici, pentru care teatru a devenit o pasiune, o parte din viață. Mai mult, din dragoste pentru teatru, aceștia, sub coordonarea Manuelei Vasilescu, cea care a înființat Trupa Junior, vor pune în scenă o piesă unică, scrisă pentru ei și cu ei: ’’Cei 18 pitici în căutarea Albei ca Zăpada’’.

Romeo, Garofița, Zâmbărel, Melody, Sforăilă, Fluffy, Lil, Morocănosul, Yoyo, Maya, Ochi Albaștri, Șmecherilă, Sclipici, Bulinuța, Blaze, Axel, Vrăjitoarea și Floricica sunt cei 18 pitici, care se întâlnesc, după lungi peripeții și călătorii, în căsuța lor din pădure. Acolo, obosiți, dar dornici să știe ce au făcut prin acest timp al poveștilor, încep să retrăiască și să vă povestească. Asta până când, unuia dintre ei îi vine o idee minunată. Ideea este însă o surpriză și va fi deconspirată în ziua evenimentului.

Actorii se pregătesc din septembrie pentru această reprezentație, făcând chiar și câte trei repetiții pe săptămână pentru ca totul să decurgă minunat.

Trupa Junior a Palatului Culturii “Teodor Costescu” a fost înființată de Manuela Vasilescu, în primăvara anului trecut.