CARAMBOL DIN CAUZA CAROSABILULUI UMED

Un accident s-a produs, astăzi, pe DN56A, pe Dealul Stârmina, între două autoturisme și un TIR. Una dintre mașinile implicate a fost cuprinsă de flăcări, iar pompierii au fost solicitați la fața locului, pentru asigurarea măsurilor de siguranță.


Din fericire, nu au fost înregistrate victime grav rănite, însă pagubele materiale sunt însemnate. În evenimentul rutier, a fost implicată și o mașină de servicii medicale. La fața locului, au fost solicitate echipaje ale ambulanței și ale ISU.


“Patru echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit la un accident rutier produs între două autoturisme și un autotren pe Drumul Național 56A, zona Dealul Stârmina. Paramedicii SMURD au evaluat cele patru persoane implicate în accident, însă doar una dintre acestea a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin. Totodată, pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la cele două autoturisme implicate în accident.”, a transmis ISU Mehedinti.


Oamenii legii s-au deplasat la locul producerii evenimentului, pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului, dar și a stabilirii vinovăției celor implicați.

Poliția Română recomandă tuturor șoferilor, mai ales pe vreme nefavorabilă, o conduită preventivă la volan, dar și menținerea vitezei legale.