CAMPIONAT INTERNAȚIONAL, DIN DRAGOSTE PENTRU FOTBAL

Campionat internațional de fotbal, la Drobeta Turnu-Severin. Competiția a avut loc pe stadionul municipal, în acest final de săptămână. În cadrul acesteia au participat echipe de fotbal din România și Serbia.

Finalele, la categoria 2009 și 2007, s-au dat între  Luceafarul Drobeta-Universitatea Craiova și Steaua Bucuresti – ProJunior Craiova.În cadrul campionatului s-au duelat echipe din toate colțurile țării, dar și de peste graniță, din Serbia, echipe care au făcut performanțe.

Acest campionat a însemnat, pentru jucători, meciuri multe, dar și o  experiență de neuitat. Echipele au fost susținute de un număr mare de suporteri, printre care s-a numărat si primarul municipiului, Marius Screciu, care a fost prezent în dublă calitate, cea de părinte de sportiv, dar și cea de edil.

Competiția sportivă a avut loc cu sprijinul primăriei Drobeta Turnu-Severin, dar și cu cel al hipermarketului din zona Aluniș, un partener al sportului mehedințean.

La Categoria 2009: pe primul loc s-a clasat Luceafărul Drobeta , urmat de Universitatea  Craiova- pe locul doi și  de FC Argeș Pitești, pe locul al III-lea.

La Categoria 2007, pe locul I s-a poziționat- Steaua Bucuresti, urmată pe locul doi de ProJunior Craiova și pe locul trei de Luceafărul Drobeta.