AUTOSPECIALE NOI, LA IJJ ȘI IPJ MEHEDINȚI

Nouă autospeciale au intrat în dotarea Jandarmeriei Mehedinți, în ultima perioadă. Autospecialele vor îmbogăți parcul auto și vor asigura intervenția operativă a jandarmilor mehedințeni. Acestea vor fi folosite în misiuni, atât în mediul rural, cât și urban. În schimb, în dotarea IPJ-ului au ajuns 13 autospeciale noi. Autoturismele vor fi repartizate către structurile în care era necesară schimbarea parcului auto.


Inspectoratul Județean de Jandarmerie Mehedinți și-a îmbogățit parcul auto cu încă șapte autospeciale noi, ce le vor folosi oamenilor legii în misiunile specifice, după ce în urmă cu puțin timp, la inspectorat au mai sosit încă două astfel de autoturisme. Elementul de noutate față de celelalte autospeciale îl reprezintă inscripționarea diferită, pe mașini fiind aplicat drapelul tricolor și deviza Jandarmeriei.

După încheierea procedurilor legale de înregistrare în circulație, autospecialele vor fi repartizate structurilor de ordine publică din județ.


IPJ Mehedinți are, de astăzi, alte autospeciale noi, care vor servi muncii polițienești. Autoturismele au fost achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto, derulat de Ministerul Afacerilor Interne.

Totodată, în dotarea poliției din Mehedinți, au intrat și câteva body cam-uri, care vor fi repartizate către Serviciul Rutier și Serviciul de Ordine Publică.