AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE LA FACULTATEA DE LITERE

Au început înscrierile la Facultatea de Litere, Universitatea din Craiova, Centrul Universitar Drobeta Turnu Severin. Oferta educaţională este una bogată, cu locuri la buget şi taxă, astfel încât, până pe data de 21 iulie, absolvenţii de liceu sunt aşteptaţi să se înscrie. După ce se încheie perioada de înscrieri, pe 23 iulie se vor afişa repartizările.

Facultatea de Litere își caută viitorii studenți. Absolvenții de liceu, își pot depune dosarele în intervalul orar 9-12, la sediul instituției de învățământ, pe strada Traian, din municipiu. Ofertele sunt variate, existând atât locuri bugetate, cât și cu taxă.

Înscrierea pentru masterat, în cadrul Centrului de Consiliere și Orientare în Cariera, va avea loc în luna septembrie.

Viitorii studenți vor putea beneficia de condiții optime de studiu, dacă aleg Facultatea de Litere a Universității din Craiova, filiala Drobeta Turnu Severin, precum cadre universitare de secialitate, dotări moderne, facilități financiare acordate studenților: burse de studiu în număr mare, burse de merit și burse sociale, parteneriate cu universități din țară și din străinătate, dar și burse Erasmus.