APĂ ÎN DEVESEL

Locuitorii comunei Devesel au parte, în ultimii ani, de cât mai multe investiții. Așa se face că, de când actuala conducere este la putere, toate satele arondate comunei beneficiază de aducțiunea cu apă. Oamenii sunt foarte mulțumiți de cum se desfășoară lucrurile, astfel că, în scurt timp, comuna va fi una cu adevărat modernă.

Apa este extrem de importantă pentru comunitate, și cum în comună, fântânile erau într-un număr destul de mic, aducțiunea cu apă a fost prioritară pentru conducere. Acum,toate satele beneficiază de apă, iar oamenii deja se branșeaza la aducțiunea cu apă.

De asemenea, pe lângă implementarea conductei de apă, în toate satele comunei, o altă investiție, care îi bucură pe săteni, este iluminatul public. Astfel, aducțiunea cu apă a făcut ca viața locuitorilor să fie mult mai ușoară.

Proiectele nu se vor opri aici, asta întrucât, primarul comunei are mult mai multe planuri de viitor pentru comuna pe care o cârmuiește. Autoritățile fac tot ce le stă în putere pentru a transforma complet comuna și pentru a o aduce la standarde europene, însă pentru ca lucrurile să se desfășoare în condiții cât mai bune, comunitatea trebuie să se implice activ și să ajute așa cum poate.

De asemenea, cei de la ajutorul social, ajută la toaletarea locurilor publice, tăind iarba și văruind pomii, însă este nevoie și de săteni pentru a ajuta la curățenia comunei. Așadar, se fac pași mari și vizibili pentru a moderniza comuna și satele arondate acesteia, prin intermediul multor proiecte.