ACCIDENT, SOLDAT CU VICTIME

Două persoane au ajuns, în această dimineață, la spital, în urma unui accident rutier! Coliziunea puternică a avut loc pe DN56A, între un autoturism și un tir.  Cea mai probabilă cauză a producerii evenimentului rutier este neasigurarea la schimbarea direcției de mers.

Traficul s-a desfăşurat  pe un fir alternativ pe DN 56A Drobeta Turnu Severin – Vânju Mare, unde a avut loc un accident.Bărbatul unui camion, în vârstă de 44 ani, din județul Hunedoara, care circulă pe DN56A, din direcția Calafat – Drobeta Turnu- Severin, la km 75+979, în afara localității Șimian, a efectuat un viraj la dreapta fara sa se asigure, și a fost lovit de un autoturism, condus de un bărbat de 59 ani, din Drobeta Turnu-Severin, care se deplasa în aceeași direcție.

Impactul s-a soldat cu rănirea uşoară a două persoane, soț și soție. Cei doi  necesitând îngrijiri medicale, fiind  transportați la spital.La locul evenimentului rutier negativ au intervenit atât pompierii, cât și politiștii rutieri. Circulaţia a revenit la normal în circa 30 de minute. Pe numele șoferului de 44 de ani a fost întocmit dosar pentru vătămare corporală din culpă.

De asemenea, acestuia i-a fost reținut permisul până la soluționarea dosarului penal. La testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a ieșit negativ. Oamenii legii continuă cercetările pentru a depista cu exactitate cauzele, dar și împrejurările producerii accidentului.