AN CULTURAL ÎNCĂRCAT

Noul an aduce noi activități culturale, organizate la Palatul Culturii ’’Teodor Costescu’’. Evenimentele vor debuta pe data de 15 ianuarie, când va fi marcată Ziua Culturii Naționale. Expoziții, colocvii, decernări de premii, lansări de carte: sunt doar câteva dintre activitățile organizate.

Pe data de 15 ianuarie va fi organizat Festivalul Internațional de Literatură Mihai Eminescu. Festivalul va începe la 10.30, la sala Virgil Ogășanu. Acesta este organizat de Palatul Culturii , Fundația Lumina, Centrul Cultural Nichita Stănescu, Muzeul Regiunii Porților de Fier, Direcția Județeană de Sport și Tineret, sub patronarea Consiliului Local și Consiliului Județean.


Agenda culturală este una mult mai bogată. De asemenea, la Clubul Artelor vor debuta, în curând și serbările celor mici. Iar, ca tradiția Clubului Open Mind să fie dusă mai departe, continuă atelierul de teatru, dar și lecțiile deschise.


Ca o veste bună pentru cei mici, va fi organizat un cenaclu al artelor, în care toți doritorii, cu mic, cu mare, vor putea participa.