ALINA TEIȘ, ALEASĂ PREȘEDINTE OFSD MEHEDINȚI

Deputatul Alina Teiș a fost aleasă, la finele săptămânii trecute, președinte al Organizației Femeilor Social Democrate din Mehedinți. Până la această dată deputata social-democrată ocupa funcția ca interimer. La conferința județeană a femeilor social democrate au participat oficiali guvernamentali și reprezentanți ai autorităților locale. Ministrul Rovana Plumb a venit personal pentru a o felicita.

Alina Teiș este noua președintă a Organizației Femeilor Social Democrate din Mehedinți. Deputata PSD de Mehedinți a fost aleasă în cadrul unei conferințe județene extraordinare, după ce a ocupta o bună bucată de vreme funcția doar ca interimar. Evenimentul s-a bucurat de prezența președintei Femeilor Social Democrate din România, Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene și ministru interimar al Educației Naționale.

Două colege deputate PSD și, totodată, lideri ai organizațiilor de femei ale PSD din Argeș și Vâlcea, au fost alături de Alina Teiș la conferința județeană de alegeri. Este vorba de doamnele Simona Oprescu și Daniela Oteșanu. De asemenea, alături de deputata social democrată din județul nostrum au mai fost secretarul de stat în Ministerul pentru românii de pretutindeni, Lilla Debelka și secretarul general al OFSD, Maria Lazăr.

Femeile social-democrate din Mehedinți au, de acum înainte, o conducere statutară și, așa cum s-a subliniat la întâlnire, se așteaptă o mai bună mobilizare și o pregătire intensă pentru viitorele confruntări electorale.