ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR , PE RAZA JUDEȚULUI MEHEDINȚI

Polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, au identificat, ieri, în flagrant, un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Șimian, județul Mehedinți, în timp ce se afla pe b-dul Tudor Vladimirescu, și deținea  asupra sa în mod ilegal, în scop de comercializare, un număr de 3400 bucăți articole pirotehnice(petarde). 

Cele 3400 bucăți articole pirotehnice au fost ridicate de către organele de poliție în vederea confiscării.În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Nerespectarea regimului materiilor explozive”.

 De asemenea, tot ieri, la ora 10.00, polițiștii din Vînju-Mare au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Vînju-Mare, județul Mehedinți, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil pe care l-a lăsat pe o bancă din localitate. În urma investigațiilor și cercetărilor efectuate de către polițiști s-a constatat că acesta fusese sustras de către o persoană de sex feminin, în vârstă de 38 de ani din județul Bihor.   Telefonul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.  În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 Polițiștii din Vînju-Mare au fost sesizați de către o persoană de sex feminin, în vârstă de 45 de ani, din comuna Jiana, jud. Mehedinți, pentru faptul că, un bărbat, în vârstă de 40 de ani din aceeași localitate a pătruns  în locuința sa. Acesta a refuzat să părăsească casa.  

 La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției nr.7 Poliție Rurală Vînju – Mare, care au efectuat cercetarea locului faptei, față de persoana în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violare de domiciliu.