ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR MEHEDINȚENI

Multe acțiuni au fost efectuate de către polițiștii mehedințeni pe digâferite zone ale județului. Scopul acestor acțiuni este respectarea normelor rutiere de către toți participanții la trafic.

Ieri, polițiștii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Izvorul Bîrzii, au depistat un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Șișești, judeţul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Ilovăț, fără a poseda permis de conducere.A fost testat cu aparatul etilotest .
Acesta a indicat o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin pentru recoltare de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, respectiv conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică al Poliției municipiului Drobeta Turnu-Severin, au mai  depistat un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Iași, în timp ce conducea un autoturism pe strada C.D.Ionescu, intersecție cu str. Cicero din Dr. Tr. Severin, fără a poseda permis de conducere.

Autoturismul figurează ca fiind radiat de către autoritățile germane din data de 08.08.2019, iar numărul provizoriu de circulație montat pe autovehicul la momentul depistării a fost atribuit (pentru perioada 20.08.2008 – 18.09.2008) unui alt autoturism ce aparține unui bărbat în vârstă de 53 de ani, din Drobeta Turnu-Severin, persoană care a fost identificată la fața locului și care a pus în circulație autoturismul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.Pe numele bărbaților, au fost întocmite dosare penale.