ACCIDENT CU VICTIME, ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ, ÎN DROBETA TURNU-SEVERIN

Nu a făcut stopul și a lovit în plin o mașină, care circula regulamentar. Este vorba despre un tânăr, care, după ce că a provocat accidentul, a refuzat și testarea cu aparatul etilotest. În acest context, bărbatul a fost condus, de către oamenii legii, la spital, pentru a i se recolta probe de sânge. În urma impactului puternic, șoferița, dar și pasagera din dreapta au fost transportate la spital.


La intersecția străzilor Iuliu Maniu- Kiseleff, un șofer nu a oprit la semnul STOP și a lovit în plin un autoturism, care circula pe strada Iuliu Maniu. În urma impactului, șoferița din autoturismul care circula regulamentar, dar și pasagera din dreapta au necesitat îngrijiri medicale. La fața locului au intervenit un echipaj SAJ și un Smurd.
De altfel, la locul evenimentului nefericit, a intervenit și un echipaj de la Biroul Rutier Drobeta Turnu-Severin. Șoferul vinovat a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.


Din fericire, cele două victime nu au fost rănite grav, însă, dacă în momentul impactului erau pietoni în zonă, incidentul putea să fie mult mai grav.


Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier, dar și pentru a se dispune măsurile care se impun în astfel de cazuri.