UN NOU VICEPRIMAR LA ORȘOVA

A fost ales viceprimarul municipiului Orşova. Bogdan Duică a obţinut mandatul în urma votului consilierilor locali. Pro România şi PNL au făcut alianţă la nivelul municipiului orşovean, astfel că, de acum înainte, cele două formaţiuni politice deţin majoritatea în consiliul local.

Problema încălzirii este binecunoscută, în prezent, în municipiul Orşova. Noul viceprimar şi-a luat angajamentul de a implementa reţeaua de gaz cu sprijinul Guvernului României, şi de a-şi ajuta cât mai mult concetăţenii, accesând pe viitor şi fonduri europene.

În ciuda speculaţiilor făcute anterior în legătură cu şedinţa ce a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, candidatul PNL a reuşit să câştige postul de viceprimar pe următorii patru ani cu  susţinerea majorităţii formate din Pro România şi PNL.

Deputatul Alina Teiş a fost prezent în cadrul şedinţei, convins fiind că în acest mandat lucrurile se vor schimba, în bine, pentru orşoveni.

Cetăţenii municipiului Orşova aşteaptă cu nerăbdare ca noul viceprimar, în colaborare cu primarul şi cu sprijinul consiliului local, să le vină în sprijin, în vederea rezolvării vechilor probleme cu care se confruntă de atâţia ani.