ULTIMUL DRUM PENTRU FRATELE LUI RĂDOI

Fratele antrenorului severinean Mirel Rădoi, condus pe ultimul drum! Astăzi, a avut loc ceremonia de înhumare a lui Mihai Rădoi. Trupul neînsulfețit a fost înhumat în cimitirul ortodox din Drobeta Turnu-Severin.

Este durere fără margini în familia  antrenorului naţionalei de tineret, Mirel Rădoi. Astăzi, fratele său a fost condus pe ultimul drum. La finalul săptămânii trecute, Mihai Rădoi a pierdut lupta cu viata, după ce a intrat in stop respirator în urma unei insuficienţe multiple de organe, conform spuselor directorului Spitalului Judeţean Timişoara, Marius Craina. Barbatul fusese transferat, de către familie, de la spitalul din Severin, în Timişoara, în speranţa ca îşi va reveni. 

Trupul său neînsufleţit a fost adus in Drobeta Turnu –Severin,  în acest final de săptămână si depus la capela unei firme specializate in servicii funereare. Aici, a ajuns si Mirel Rădoi, vădit afectat de tragica întâmplare.

Înmormântarea a avut loc la Cimitirul Ortodox din municpiu, acolo unde l-au condus familia si apropiatii.

Mihai Radoi a înercat să işi ia viata aruncându-se de la etajul patru al locuinţei. A urmat mai bine de o luna  şi jumătate de suferinţă pe patul de spital.