TOATE ȘCOLILE DIN JUDEȚ SE ÎNCHID LUNI 17 DECEMBRIE

LUNI, 17 DECEMBRIE 2018, TOATE ȘCOLILE DIN JUDEȚUL MEHEDINȚI VOR FI ÎNCHISE! iarna devine una de coșmar la Mehedinți și apar primele consecințe grave!

La ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, convocată de prefectul județului Mehedinți, de la ora 16:00, s-au luat în discuție cele mai grave probleme generate de ninsoarea abundentă și viscolul din ultimele ore. Una dintre cele mai drastice decizii este suspendarea cursurilor la toate școlile din județ, pentru ziua de luni, 17 decembrie 2018.

Prezentă la ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, inspectorul școlar general al IȘJ Mehedinți, Mirela Pintea-Enea a propus suspendarea cursurilor în toată zona de nord a județului, unde căderile de zăpadă au fost masive. Doar că, după consultarea cu ceilalți membrii ai Comitetului pentru Situații de Urgență și la propunerea prefectului, s-a decis cu unanimitate suspendarea cursurilor în tot județul. În perioada următoare rămâne să fie analizată situația și să se decidă dacă școlile vor fi redeschise și când vor fi redeschise.