ŞI-A PUS CAPĂT ZILELOR ÎN SĂPTĂMÂNA PATIMILOR

O  întâmplare nefericită a avut loc  în comuna mehedinţeană Malovăţ! Un bărbat de 51 de ani a fost găsit spânzurat în faţa porţii de la intrare, noaptea trecută, de către soţia sa. Speriată, femeia a sunat de urgenţă la 112, la locul faptei intervenind un echipaj de consultaţii la domiciliu, care însă nu a mai putut face nimic pentru  a-l salva, constatând decesul bărbatului.

Din unele surse, se pare că bărbatul işi pierduse de curând locul de muncă. Acesta a fost mecanic la termocentrala Halânga şi nu a putut să se împace cu gândul că a rămas fără loc de muncă cu câţiva ani înainte de pensionare.

Bărbatul nu consuma băuturi alcoolice şi nu a mai avut tentative de suicid în trecut. Gestul său este de neînţeles pentru familie şi pentru  apropiaţi,  mai ales că nu a lăsat niciun bilet în care să-şi explice gestul. Durerea familiei este cu atât mai mare, cu cât anul acesta, peste câteva luni, fiica sa urma să aibă nunta.

Trupul neînsufleţit a fost preluat de Serviciul Judeţean de medicină legală, însă, potrivit anchetatorilor, nu există dubii cu privire la decesul acestuia, întrucât, pe trupul acestuia ,  nu s-au gasit urme de violenţă. În această situaţie, oamenii legii au deschis dosar penal, în caz de moarte suspectă, urmând să se stabilească cu exactitate cauzele şi împrejurările în care a survenit decesul.