SFÂRȘIT DE SĂPTĂMÂNĂ ÎNCĂRCAT PENTRU POMPIERI!

Incendii  izbucnite la vegetație uscată, tot mai frecvente în ultima perioadă! Așa se face că, pompierii mehedințeni au fost solicitați să intervină, pentru stingerea a 19  incendii izbucnite pe raza a 16 localităţi, iar alte trei manifestându-se la două  gospodării şi o scenă construită în aer liber. 

Pompierii din cadrul ISU Mehedinţi au acţionat, în acest sfârșit de săptămână la stingerea mai multor incendii de vegetaţie uscată şi a unei păduri de foioase. Pagubele s-au înregistrat şi în localităţile Cerveniţa şi Nicolae Bălcescu, unde au fost afectate  trei hectare de pădure şi un hectar de viţă-de-vie.

De asemenea, afectate au fost si localităţile Jiana şi Devesel, unde au izbucnit două incendii, unul la un adăpost de animale, iar un altul la o scenă construită în aer liber. Ambele incendii au fost lichidate la timp de către pompieri, fără a afecta vecinăţăţile.

Salvatorii au acţionat pentru acordarea primului ajutor a unui bărbat, în vârstă de 70 de ani, victimă a unui accident rutier produs în localitatea Bucura, care  a fost transportat la spital de către un echipaj SAJ. O altă persoană, a necesitat ajutor medical, după ce braţul i-a fost prins într-un utilaj agricol, pe raza localităţii Comanda.