SE ANUNȚĂ ASFALT ÎNTRE LIVEZILE ȘI BISTRIȚA

În prezența primarilor din comunele Livezile și Hinova, președintele Consiliului Județean Mehedinți a semnat astăzi contractual care vizează proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare a DJ 606B, Livezile – Bistrița, pe tronsonul de circa 3 kilometri, cuprins între intersecția DC 22 și localitatea Bistrița. Valoarea lucrării este de peste 2,8 milioane lei, iar perioada de implementare a investiției este zece luni.

Reabilitarea anunțată astăzi va scurta distanța dintre Severin și satele Ștefan Odobleja și Izvorul Aneștilor ci circa 40 de kilometri. Este practic, ultima porțiune care a rămas neasfaltată, între comunele Livezile și Hinova, după ce în 2018 și 2017 s-a modernizat alte două tronsoane, de-a lungul localităților Ștefan Odobleja și Izvorul Aneștilor, ce aparțin de comuna Livezile. Vorbim de aproape 3 kilometri de la intersecția cu drumul comunal 22 și până la Bistrița. Primarii comunelor Hinova și Livezile au participat la semnarea documentației cu firma care a câștigat licitația.


“Este practic, ultima porțiune care a rămas neasfaltată, între comunele Livezile și Hinova, după ce în 2018 și 2017 am reușit să modernizăm alte două tronsoane, de-a lungul localităților Ștefan Odobleja și Izvoru’ Aneștilor (comuna Livezile). Este o promisiune pe care am făcut-o locuitorilor din zonă și reușim să o onorăm cu fonduri europene, pe Programul Operațional Regional, în cadrul proiectului <<Îmbunătățirea conectivității în zona de vest a județului Mehedinți>>”, a declarat ALADIN GEORGESCU, președinte Consiliul Județean Mehedinți.