SĂRBĂTORILE DE IARNĂ, ÎN FOTOGRAFII

Magia sărbătorilor, la o fotografie distanță! În prag de sărbători de iarnă, studio-urile foto vă oferă posibilitatea de a transpune bucuria în amintirea perfectă. Este exact ce oferă Adrian și echipa lui de fotografi. Pe mâna lor au mers și elevii unei clase de liceu, care i-au făcut o surpriză de zile mari dirigintelui.

Fotografia perfectă, care să amintească de magia de sărbătoare, este acum posibilă. Într-un decor de sărbătoare, alături de neobositul Moș Crăciun, studio-urile foto realizează fotografii inedite, care vor fi transformate în amintirile de mai târziu.

Pe această idee, au mers și elevii unei clase terminale de la Colegiul Național Pedagogic, care și-au pus în gând să transpună magia sărbătorilor în amintirea perfectă.

La fel ca tinerii de la Pedagogic, sunt alți zeci de mehedințeni care vor să își amintească cu drag de magia de sărbătoare. Pentru asta, merg pe mâna studio-urilor foto, care le pun la dispoziție idei inedite de fotografie. Același lucru l-a făcut Adrian, un pasionat de fotografie, alături de echipa sa.

Costul unei ședințe foto este de 300 lei, iar timp de 45 minute, doritorii vor avea parte de fotografii nelimitate, dar și de căldura sărbătorilor.