REȚINUT PENTRU COMITEREA A TREI INFRACȚIUNI

Bărbat de 40 ani, din comuna Jiana, reținut de polițiștii mehedințeni pentru mai multe infracțiuni!Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare preventivă al I.P.J. Mehedinți, cu propunerea unei măsuri preventive.

 Bărbatul se afla sub control judiciar, când a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunii. Măsura de control judiciar a fost dispusă la jumătatea lunii mai.

Polițiștii Postului de Poliție  Jiana au fost sesizați de către o femeie de 63 ani, administrator al unui magazin din comuna Jiana, cu privire la faptul că un bărbat de 40 ani, din comuna localitate, a amenințat-o și a distrus un cântar electronic aflat în incinta societății, valoare prejudiciului fiind de 500 lei.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În mai, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, violare de domiciliu, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.