PROTECȚIA CONSUMATORULUI DIN MEHEDINȚI, LA ÎNĂLȚIME

Astăzi, la Drobeta Turnu Severin, în cadrul unei întâlniri la nivel regional a comisariatelor județene pentru protecția consumatorului din Oltenia, s-a efectuat o analiză a activității acestora, la mai multe capitole. Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Mehedinți ocupă un loc fruntaș la toate componentele. Este concluzia președintelui ANPC, Marius Pîrvu, prezent la întâlnirea de la Severin.

Comisariatele județene pentru protecția consumatorului din toate cele cinci județe ale Regiunii Oltenia s-au întâlnit astăzi, la Drobeta Turnu Severin, pentru o ședință de analiză a activității pe primele nouă luni ale anului în curs. A fost analizată în amănunt activitatea fiecărui comisariat județean din regiunea Sud Vest Oltenia și s-a luat act de necesitatea implementării unor îmbunătățiri legislative, pentru ca inspectorii OJPC să poată lucra mult mai bine în interesul consumatorilor din Mehedinți. În urma analizei, Comisariatul Județean din Mehedinți s-a clasat pe primul loc la toți indicatorii de analiză, iar activitatea de aici a fost apreciată la superlativ.

La întâlnire a participat și Liliana Mincă, în calitatea sa de vicepreședinte ANPC. Liliana Mincă a făcut, cu această ocazie și o pledoarie pentru produsele românești și consumul de produse bio.

În opinia comisarului șef al Comisariatului Județean de Protecție a Consumatorului Mehedinți, însăși faptul că o astfel de întâlnire regional, cu participarea conducerii centrale a ANPC, s-a desfășurat la severin, reprezintă o recunoaștere a meritelor deosebite ale comisarilor de la Mehedinți.

Activitatea dedicate protecției consumatorilor din Mehedinți a înregistrat în ultimii ani o creștere considerabilă la mai multe capitol, inclusive în ceea ce privește prevenția și organizarea unor campanii publice de conștientizare a pericolelor.