PROBLEMELE SEVERINENILOR, PRIORITĂȚILE PRIMARULUI

O nouă zi de audiențe la Primăria Drobeta Turnu-Severin! Așa cum ne-a obișnuit deja, primarul, primește în audiențe severinenii și le ascultă problemele, căutând, astfel, rezolvări, împreună.

Astăzi, subiectul cel mai important a fost cel legat de acoperișurile blocurilor.  În urma furtunii, care a reușit ca, în doar 30 de minute, să smulgă peste 21 de acoperișuri, provocând, astfel, pagube materiale importante.

În acest sens, primarul Marius Screciu, le-a transmis asociațiilor de proprietari din Severin, să depună actele necesare pentru a intra in legalitate cu aceste acoperișuri, astfel că, la o posibilă viitoare furtună, pagubele să nu mai fie așa mari.

Din păcate, puține asociații din Drobeta Turnu-Severin, au venit să depună actele pentru  a intra în legalitate, continuând, astfe, să funcționeze la fel cum erau până acum.

De asemenea, asociațiile, care nu se vor conforma, riscă să fie sancționate, cu amenda, în cuantum de la 500 la 3000 de lei, dar și obligativitatea de a intra în legalitate.