POMPIERII CONTINUĂ ACŢIUNILE PENTRU PREVENIREA RĂSPÂNDIRII VIRUSULUI SARS-CoV2

Pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV2, în cursul zilei de luni, 26 octombrie, pompierii au desfășurat șase acțiuni, fiind verificate 32 de obiective, dintre care: patru unități de învățământ, patru instituții publice și 24 de societăți comerciale. În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate patru avertismente pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Totodată, echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin au efectuat 16 misiuni, 11 dintre acestea pentru decontaminarea a 12 ambulanțe SMURD și SAJ, dar și a autospecialei de transport personal și victime multiple (ATPVM), iar cinci pentru preluarea și transportul unor persoane care au necesitat îngrijiri medicale sau au intrat în izolare la domiciliu.

Totodată, pompierii au fost alertați pentru a interveni pe strada Gheorghe Anghel din municipiul Drobeta Turnu Severin pentru salvarea unui cățel rămas blocat sub un autoturism. Salvatorii, cu ajutorul accesoriilor din dotare, au eliberat cățelușul, care a fost dus la adăpostul din localitate.