POMPIERI, ÎNAINTAȚI ÎN GRAD

Momente emoționante la Detașamentul de Pompieri ’’Drobeta’’, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți! Astăzi, 94 de pompieri au fost înaintați în grad, ca rezultat al dezvoltării capacității lor operaționale în cazul unor situații de urgență!

În municipiul nostru, noile grade le-au fost înmânate pompierilor de către inspectorul șef ISU, colonelul Florentin Dragomir, în timp ce la celelalte subunităţi, avansările în grad au fost făcute de către comandanţii acestora.

Astfel, un număr de 94 de salvatori din care 4 ofițeri şi 90 de subofițeri au fost avansaţi în gradul următor, ca rezultat al confirmării maturității profesionale și a dezvoltării capacităților operaționale în domeniul situațiilor de urgență.

Conform Ordinului Ministrului Afacerilor Interne, au fost avansaţi în grad patru ofițeri, unul dintre aceştia fiind avansat în gradul de maior, unul în gradul de căpitan şi alţi doi în gradul de locotenent.

Avansati  în grad au fost si 90 de subofițeri, 37 dintre aceştia primind gradul de plutonier adjutant şef, 44 gradul de plutonier  adjutant, 6 gradul de plutonier şi alţi 3 gradul de sergent major.

Astfel, eroii mehedințeni au dovedit, de-a lungul anilor că sunt oameni devotați  și tenaci, sprijinind mereu populația, în misiunile încredințate.