SEMNEAZĂ PETIȚIA ONLINE!

Tele 2 Drobeta a lansat o petiție publică privind transparența în cheltuirea banilor publici de către Consiliul Județean Mehedinți. Așa cum am promis, vom cere opinia mehedințenilor pentru a vedea ce părere au aceștia despre obiceiul aleșilor locali de a cheltui peste o sută de mii de euro la mare, în plin sezon estival. Doar semnând petiția îi putem opri! Veniți alături de noi!

pentru a semna petiția, click pe link-ul de mai jos:

https://www.petitieonline.com/transparen_in_cheltuirea_banilor_publici_la_consiliul_judeean_mehedini

Peste 100.000 de euro! Atât costă vacanța la mare pregătită de Consiliul Județean Mehedinți pentru consilieri și funcționari publici. Nu mai puțin de 118 funcționari publici, personal contractual și aleși locali sunt trimiși la cursuri de perfecționare, în două serii, în stațiunile Mamaia, Costinești, Neptun și Venus. Plaja, bronzatul, distracția și voia bună sunt incluse. Pentru această decizie, șefii administrației județene au încălcat legea transparenței decizionale. De altefl, nu este primul an în care Consiliul Județean petrece vacanța pe litoral, la cursuri de perfecționare, plasate în lunile iulie și august, adică taman când soarele arde cel mai bine pe malul mării. Dacă aleșii noștrii nu s-au obosit să îi întrebe pe cetățeni, o vom face noi! Tele 2 Drobeta a lansat o petiție publică, pe care vă invităm să o semnați în număr cât mai mare. Vocea dumneavoastră contează! Împreună putem stopa jaful banilor publici și îi putem obliga pe aleși să cheltuiască banii în folosul mehedințenilor.

Într-o totală lipsă de transparență decizională, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, trimite un număr de 118 funcționari publici și aleși locali la cursuri de perfecționare în lunile iulie și august, pe Litoralul Mării Negre. Destinațiile preferate sunt Mamaia, Neptun, Costinești și Venus. Toată distracția costă circa 100.000 de euro (456.320 de lei), la care se vor adăuga și cheltuielile cu transportul. Haideți să le spunem acestor oameni, pe care noi i-am ales să ne reprezinte cu demnitate, loialitate și responsabilitate, că nu ne pot sfida în asemenea fel și nu își pot bate joc de banii publici!”, scrie în textul petiției online lansată public de Tele 2 Drobeta .

 

Semnați petiția noastră și obligați-i pe cei care sunt în serviciul nostru al mehedințenlor să cheltuie banii noștri pentru proiecte de dezvoltare și investiții în viitorul nostru și al copiilor noștri! Spune nu cheltuirii în bătaie de joc a banilor publici! Oprește-i de la acțiuni distructive și discreționare! Poți face asta doar semnând petiția Tele 2 Drobeta! Petiția se află pe site-ul petitieonline.com si pe pagina de facebook a televiziunii Tele 2 Drobeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.