PATRU MANDATE DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA, PUSE ÎN APLICARE DE POLIŢIŞTI

La data de 13 februarie 2020, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul Poliţiei oraşului Vânju Mare, au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Astfel, doi bărbați din localitatea Obârșia de Câmp şi Salcia, aveau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani și 3 luni respectiv 1 an si 8 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de migranți.

Cei doi bărbați au fost preluați de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și încarcerați în Penitenciarul Drobeta Turnu-Severin.

Tot în cursul zilei de ieri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au mai pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise de Tribunalul Mehedinți.

Astfel, doi bărbați de 42 de ani, respectiv 41 de ani, ambii din localitatea Cetate, județul Dolj, au fost condamnați la 3 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de migranți. Bărbații au fost încarceraţi în Penitenciarul Drobeta Turnu-Severin.