PĂDURE DEVASTATĂ DE HOȚI

Se fură ca-n codru! Așa se face că, noaptea, hoții au început să taie lemne din păduri. Un astfel de caz a fost, astăzi, sesizat de propriatarul unei păduri, din satul Ștefan Odobleja, care s-a trezit, în câteva zile, cu nu mai puțin de 13 arbori  tăiați. Planul hoților a fost dejucat, iar acum, oamenii legii fac cercetări, pentru a-i descoperi pe făptași.

Hoții nu țin cont de pandemie, iar faptul că oamenii stau, în aceasta perioadă, în case, nu face altceva decât să le fie mai simplu să fure.

O situație  în acest sens este cea a unui bărbat, care, s-a trezit cu lemnele taiate din padurea proprie.

„Această pădure este de aproximativ 100 de ani. Ieri noapte, mi-au tăiat alți arbori. Poliția a fost la fața locului. Lemnele erau pregătite deja pentru a fi cărate. Nu știu cine este, sigur, făptașul, dar am bănuieli. Sunt oameni, care nu au serviciu și se ocupă cu furtul de lemne. Taie pădurile oamenilor și apoi le vând. Taie din pădurea mea și îmi vinde, apoi, mie lemn din propria-mi pădure. Rog poliția să se ocupe de aceste furturi.” ne-a explicat Eustațiu Burducea, proprietarul pădurii.

Nu este pentru prima dată când bătrânul din imagini este prădat de hoți. În urmă cu o săptămână, alți 4 arbori au fost tăiați, însă, la fel ca și acum, hoții au fost speriați de oamenii care au trecut prin zonă și au abandonat materialulu lemnos.

Polițiștii continuă cercetările pentru a-i descoperi pe făptași.