OASPEȚI, TOCMAI DIN HONG KONG

Consiliul Județean Mehedinți a avut parte, astăzi, de vizita unui oaspete mai puțin obișnuit. Este vorba de un tânăr venit tocmai din îndepărtatul Hong Kong. El reprezintă Clubul LEO din ținutul aflat acum sub jurisdicție chineză, iar experiențele trăite aici au fost, pentru tânărul asiatic, ceva senzațional.

Vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru a fost astăzi, gazdă pentru un tânăr venit tocmai din Hong Kong, fost președinte al Clubului Leo din orașul Tuen Mun.

Acesta se află într-o vizită în județul Mehedinți, premergătoare taberei internaționale a Clubului Leo care se desfășoară, în perioada următoare, la Corbu.

Pentru televiziunea noastră chinezul a avut un salut în limba sa maternă.

La Consiliul Județean Mehedinți, tânărul a fost însoțit de câțiva membrii ai Clubului Leo din Drobeta Turnu- Severin și a povestit experiențele trăite în scurta sa vizită în Mehedinți.

A rămas impresionat de Dunăre, de peșteri și mai ales de Chipul lui Decebal sculptat în munte. Însă cel mai mult i-a plăcut mâncarea tradițională românească.

Totodată, tânărul a spus că va reveni în județul Mehedinți și își dorește să dezvolte proiecte comune cu Cluburile Leo&Lions Drobeta Turnu- Severin.