O NOUĂ SERIE A ŞCOLII DE VARĂ

A debutat cea de-a doua serie a Şcolii de Vară- Labirintul Cunoașterii! Prima serie din acest an a fost un real succes, așa că muzeografii, au organizat pentru această vară, trei serii ale programului.

În perioada 19-23  august, se va organiza Şcoala de Vară şi în Orşova. Programul Şcoala de Vară, organizat de Muzeul Regiunii Porţilor de Fier, în ultimii ani, a devenit o tradiție pentru municipiul nostru, și, încet, încet și pentru Orșova.

Acesta vine în spijinul părinţilor şi al bunicilor.Astăzi, a început încă o seria a Școlii de vară, la Muzeul Regiunii Porților de Fier, într-un mod total diferit, cu intonarea imnului de stat. Asta: deoarece, astăzi, este sarbătorită ziua națională a imnului .

Încă din prima zi, copiii au dansat și au învățat despre Povestea Prințesei Tulipa.Cei mici vor avea parte, pe parcursul acestei săptămâni, de jocuri interactive, de activități interesante, în cadrul cărora se vor distra și vor învăța.

Va fi o Școală de vară și la Orșova,care va începe pe data de 19 august, astfel, copilașii din Orșova având parte de aceleași activități interactive, și distractive, ca și cei din Drobeta Turnu-Severin.