NOI PARCĂRI ÎN CRIHALA

Municipalitatea din Severin își respectă promisiunea făcută severinenilor și continuă construcția și amenajarea de noi parcări. În unele zone vorbim de parcări nou amenajate pe spații care ani de zile nu au fost utilizate judicios.

Primarul Marius Screciu a vizitat ,astăzi, șantierul din apropiere de Școala Generală 14.Se construiesc noi parcări în Severin, unele chiar în locuri care erau virane, între blocuri. În paralel se amenajează spații verzi și se curăță vegetația dintre blocuri, dezvoltată abundent, în urma ploilor din luna iunie.

În apropiere de Școala Generală 14, la blocurile H, dar și ceva mai în spate, la blocurile I, se lucra astăzi de zor, la 30 de locuri de parcare și la aleile de acces către blocuri, iar în zilele următoare se încep lucrările și la blocurile T. Primarul Marius Screciu a fost pe teren și a stat de vorbă cu locuitorii din zonă.

Totuși, cartierul Crihala, cel în care se lucrează acum, este unul foarte mare și mai este mult de lucru. Se lucrează în paralel pe construcția de parcări noi și pe reabilitarea celor existente.Primarul a vorbit și de zonele verzi din municipiul nostru. Severinul beneficiază de mai multe zone verzi, proporțional cu populația, decât multe alte municipii din țară. Având în vedere volumul mare de muncă, primarul cere înțelegere de la cetățeni și răbdare, pentru că până la urmă se va ajunge peste tot.