NOI ASFALTĂRI, LA TÎMNA ȘI PRUNIȘOR

Fondurile guvernamentale pentru dezvoltare locală își dovedesc din plin utilitatea și în județul Mehedinți. Se lucrează de zor pe foarte multe drumuri sătești, cele mai multe aproape uitate sau neasfaltate vreodată.

La Fântâna Domnească, lucrările de asfaltare a drumurilor pe o distanță de doi kilometri sunt în plină desfășurare, iar, în curând, problemele legate de transportul pacienților care au nevoie de ajutor medical sau alte nevoi de mobilitate se vor rezolva.

Pe de altă parte, nu foarte departe, în satul Tîmna, se asfaltează șase kilometri de drumuri sătești. Președintele Consiliului Județean a inspectat cele două șantiere și a constatat că lucrările avansează bine.Cei mai mulțumiți, de noul aspect al drumurilor dintre localitățile ce deveniseră aproape părăsite, sunt localnicii, dar și reprezentanții administrației publice locale.

Asfaltarea acestor drumuri de interior din comunele ce au în componență și sate izolate deschide calea către civilizație, dar și către o mai mare mobilitate a locuitorilor. Multe dintre localitățile rurale ale județului au căpătat, în acest fel, un aspect de normalitate.