MISIUNI IMPORTANTE ALE POMPIERILOR MEHEDINȚENI. ÎN ULTIMELE 24 DE ORE AU AVUT LOC TREI INCENDII.

Pompierii mehedințeni au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru stingerea a trei incendii, salvarea unei persoane surprinse sub un autovehicul, deblocarea ușii unui apartament în interiorul căruia se afla blocată o persoană, dar și pentru acordarea primului-ajutor calificat unui număr de nouă persoane cu afecțiuni medicale.

Primul incendiu a izbucnit la un autoturism, în municipiul Orșova, ca urmare a unui scurtcircuit electric produs la acesta, cel de-al doilea incendiu s-a manifestat pe o suprafață de cca. 1800 mp la vegetație uscată în localitatea Izvorul Frumos, iar cel de-al treilea incendiu în Schela, la un depozit de anvelope.

Tot în cursul zilei de ieri, 30 iunie a.c., două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu- Severin au intervenit cu o autospecială cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare, la un accident rutier produs în municipiul Drobeta Turnu- Severin, str. Decebal. La sosirea echipajelor la fața locului, s-a constatat că o femeie, în vârstă de cca. 60 de ani, era prinsă sub o autoutilitară. S-a acționat imediat cu accesoriile din dotare pentru scoaterea victimei, care se afla în stop cardio-respirator, ulterior aceasta fiind predată unui echipaj SAJ care a demarat efectuarea manevrelor de resuscitare și a transportat-o la UPU.