MIRCONS CLEANING OFERĂ SERVICII PROFESIONALE DE CURĂȚENIE ȘI IGIENIZARE

De ce este recomandat să apelăm la o firmă de curățenie? Multe persoane se întreabă care este rolul unei firme în acest domeniu și ce oferă în plus față de curățenia pe care o facem noi, acasă ori la birou. Până la urmă, fiecare avem lavete, aspiratoare și produse de curățenie. La această întrebare ne-a răspuns Mădălin Schintee, Managerul firmei de servicii profesionale de curățenie, Mircons Cleaning.

Principalele diferențe între o firmă de curățenie și curățenie uzuală, o reprezintă în primul rând aparatura și produsele profesionale folosite. Cu siguranță, aspiratoarele de acasă sunt utile, la fel și produsele de curățenie, însă nu au putere atât de mare precum cele folosite de o firmă specializată în astfel de servicii. De exemplu, temperatura aspiratoarele pe bază de abur poate ajunge până la 200 grade. Astfel acestea reușesc să curețe și cele mai dificile pete și să elimine până la 99% din bacterii și microbi.
Oare câți dintre noi avem așa ceva acasă? De altfel, nici nu s-ar justifica achiziționarea unui asemenea produs pentru că este destul de scump. Un alt punct forte pe care îl au firmele de curățenie îl reprezintă experiența personalului și timpul de execuție. Sunt oameni care se lovesc zi de zi de situații care țin de curățenie și au mai multă rapiditate, dar și o atenție sporită la detalii. De asemenea să nu uităm de portofoliul firmei care poate fi verificat și de siguranța pe care ți-o oferă o firmă. În cele mai multe cazuri există o procedură de predare a obiectelor, mai exact un inventar. Iată de ce este recomandat să apelăm la o firmă de curățenie.”


Mircons Cleaning oferă servicii profesionale de CURĂȚENIE și IGIENIZARE


Mircons Cleaning oferă servicii profesionale de CURĂȚENIE și IGIENIZARE pentru mediul civil și industrial etc. Printre serviciile lor se numără curățenia generală, de întreținere, curățenia după constructor și după evenimente și curățare tapițerie (canapele, fotolii, auto). Echipa Mircons Cleaning se poate deplasa în tot județul Mehedinți dar și în județele învecinate.