MINISTRUL ENERGIEI, LUAT LA ROST DE VIRGIL POPESCU

Într-o intervenție directă, de la tribuna Camerei Deputaților, deputatul PNL de Mehedinți, Virgil Popescu îl atacă pe ministrul Energiei pe tema exploatării resurselor din Marea Neagră. Tăcerea suspectă a ministrului este, în opinia deputatului mehedințean, suspectă și lăsă de înțeles că acesta își dorește în continuare ca România să fie dependentă de gazul rusesc.

Intervenție dură de la tribuna Parlamentului României, la adresa ministrului Energie, Anton Anton. Deputatul PNL de Mehedinți, Virgil Popescu îl acuză pe acesta că evită să vorbească despre cea mai mare investiție de exploatare a gazelor din Marea Neagră și că vrea să condamne România la o veșnică dependență de gazul venit din Rusia. De altfel, Anton Anton a promis la audierile pentru învestirea în fucție că se va ocupa de această problemă sensibilă, dar nu a făcut nimic. Mai mult, ministrul Energiei a blocat și inițiativele foștilor miniștri pe această temă. În doar două minute și jumătate, Virgil Popescu l-a făcut praf pe ministrul ALDE al Energiei

România are nevoie să-și folosească toate resursele pentru a fi independentă din punct de vedere energetic! Aceasta a fost, de fapt ideea intervenției deputatului Virgil Popescu. Ministrul Energiei, Anton Anton parcă nici nu ar fi fost prezent în sală la ședința în care s-a făcut declarația politică. După multă vreme în care am asistat la declarații politice banale și infantile, avem parte de o intervenție cu adevărat compatibilă cu munca unui parlamentar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.