MEHEDINȚI GAZ, DESFIINȚATĂ DE PRIMARUL SEVERINEAN

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a luat atitudine fermă împotriva unei declarații postate pe rețeaua de socializare Facebook de către operatorul de distribuțe gaze local, MEHEDINȚI GAZ. Firma a acuzat Primăria Drobeta Turnu-Severin că i-ar fi interzis intervenția pe străzile muncipiului, dar edilul-șef vine cu dovezi clare, care atestă că spusele celor de la Mehedinți Gaz sunt doar vorbe în vânt.

A început războiul direct între municipalitate și firma care face distribuția gazelor în oraș, Mehedinți Gaz. Zilele trecute, firma respectivă posta, pe o rețea de sociazliare, un mesaj mai mult decăt grăitor, prin care ataca administrația locală. Mesajul era însoțit și de o descriere cel puuțin ciudată: „MEHEDINȚI GAZ se simte fericit”.

„Până în 2018 firmei Mehedinți Gaz i-a fost interzisă intervenția pe străzi în Drobeta. În prezent mobilizarea firmei demonstrează faptele, nu vorbele goale și defăimătoare aruncate în public!” – așa a scris firma pe pagina de Facebook.

Doar că primarul din Severin, Marius Screciu, a ajuns la capătul răbdării și a reacționat extrem de dur.  Primarul i-a desființat pur și simplu pe reprezentanții firmei. Totul, cu actele pe masă. Iar perspectiva unei posibile rezilieri a contractului, după ce legea permite preluarea acestor servicii de către administrațiile locale, este tot mai certă.

Sunt ani mulți în care Mehedinți Gaz a tratat cu multă nepăsare extinderea rețelei de distibuție a gazelor în Severin, iar autoritățile locale au demarat mai multe acțiuni, prin care se încearcă rezilierea contractului. Un prim pas în rezilierea contractului cu MEHEDINȚI GAZ este acela al chemării în instanță al reprezntanților firmei. Totul după ce, în preablabil, au existat sute de înștiințări venite din partea autorităților locale, pe care firma le-a ignorat.