MAȘINĂ RĂSTURNATĂ ÎN MIJLOCUL STRĂZII

Încă un accident în municipiul nostru! Accidentul s-a produs pe bulevardul Carol din municipiul Drobeta Turnu-Severin. Un șofer care pleca de pe loc, nu s-a asigurat, lovind o mașină care se deplasa spre Tribunal.
Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a încercat să evite impactul, însă, totul a fost din scurt.


Bărbatul care s-a răsturnat a primit îngriji medicale din partea medicilor SMURD.


„Echipajul SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta a intervenit, astăzi, la un accidet rutier, produs pe bulevardul Carol din municipiu. În urma accidentului, a rezultat o victimă. Bărbatul prezenta o plagă la unul din membrele inferioare. I s-au acordat îngrijiri medicale de către paramedicii SMURD, acesta refuzând transportul la spital.”, a declarat purtătorul de cuvânt al I.S.U. Mehedinți, lt. Ramona Nistor.

Niciunul dintre șoferi nu consumase băuturi alcoolice.


„Un bărbat de 31 de ani din localitatea Voloiac nu s-a asigurat corespunzător la plecarea de pe loc și nu a acordat prioritate de trecere, autoturismul său intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 60 de ani din municipiul Drobeta Turnu-Severin. În urma impactului, autovehiculul din urmă fost proiectat în alte două autoturisme staționate, după care s-a răsturnat. Din accident, a rezultat rănirea conducătorului auto de 60 de ani.”, a declarat purtătorul de cuvânt al I.P.J. Mehedinți, ag-șef aadj. Andreea Rădoi.

Șoferul, care a nu acordat prioritate de trecere, s-a ales cu doar penal pentru vătămare corporală din culpă.