MABO, trei zile de expoziție în Mehedinți!

MABO Utilaje este prezent până duminică seara, în comuna Gogoșu, unde lansează departamentul de autovehicule de lux rulate Automobile MABO. În același timp, este prezentă și noua generație de utliaje agricole.

Am venit la inițiativa domnului primar, pentru a arăta tuturor vizitatorilor expoziția noastră de automobile și variantele pentru șemințe și îngrășăminte. Am adus autogredere, buldoexcavatoare, tractoare, precum și parcul de mașini expuse: automobile rulante Mercedes. Cei interesați pot descoperi noua generație de autogredere Caterpillar, noile tractoare de la Solis, versiunea 90 CRDI, dar și toată gama de atașamente agricole: de la scarificatoare, grape cu discuri, până la miguri.
a declarat Doru Popescu, director vânzări Utliaje MABO

Noi, Automobile MABO, ne ocupăm cu vânzarea de automobile rulate Mercedes. Aici, avem ultimele noutăți în materie de autoturisme de fabricație 2018. Avem noul Mercedes CLS 400 Diesel, noile GLE-uri, atât normal, cât și versiunea Coupe, GLC-urile, în versiune simplă și AMG și multe altele, inclusiv noul E Class.
spun reprezentanții MABO


Expoziția adusă de MABO va fi prezentă în Gogoșu, până duminică, pentru a fascilita accesul mehedințenilor la ultimele tehnologii. Cei care sunt interesați să afle și alte detalii despre tenologia adusă de MABO, pot accesa pagina de facebook MABO utilaje: https://www.facebook.com/maboutilaje