LIVIU MAZILU, ȘEFUL SENATORILOR PSD

,Execuții grele operate de Viorica Dăncilă la Cex-ul informal de miercuri seara!

Senatorul de Mehedinți Liviu Lucian Mazilu, este noul lider al Grupului senatorilor PSD. El ia locul lui Șerban Nicolae. De asemenea, Robert Negoiță a fost suspendat timp de șase luni din PSD și, implicit din funcția de vicepreședinte al partidului.

Cad primele capete în PSD, după ce Viorica Dăncilă a fost aleasă președinte. Prima femeie președinte PSD își execute fără milă adversarii interni și își configurează noua echipă. Senatorul Șerban Nicolae, cel care a candidat împotriva ei la Congres, a fost schimbat din funcția de lider al grupului parlamentar din Senat.

Un alt lider, considerat disident ,și-a pierdut funcția de vicepreședinte și a fost suspendat din PSD pentru 6 luni. Este vorba de primarul sectorului 3, Robert Negoiță. Mai mult, PSD va avea și un nou trezorier, în persoana senatorului PSD de Constanța Ștefan Mihu. Acesta îl înlocuiește pe Mircea Drăghici, implicat într-un scandal de corupție cu banii PSD.  

În toată această furtună, există, însă, și un câștig pentru Mehedinți. Senatorul Liviu Lucian Mazilu, cel care era până ieri vicelider al senatorilor PSD, vine acum pe funcția lui Șerban Nicolae.

Parlamentarul mehedințean spune că este doar temporară acestă calitate.A fost demarat şi auditul financiar pe care l-a propus Viorica Dăncilă, la scurt timp după condamnarea lui Liviu Dragnea.

Auditul este unul extern, făcut de o firmă, iar din primele date bugetul PSD „arată rău”, potrivit unor surse din partid, citate de MEDIAFAX.